У ресторану За Друга, у сарадњи са издавачком кућом Лагуна, овог викенда одржаће се Дани Титове кухиње. Придружите нам се и откријте неке од омиљених специјалитета који су красили раскошну трпезу познатог државника.

На специјалном јеловнику овог викенда наћи ће се:

Смуђ на смедеревски начин – Јелисејска палата 1977.

Фламбиране шницле са зеленим бибером – Ручак са авганистанским краљем 1968.

Јеленски одрезак са боровницама – Ручак са премијером у Отави 1971.

Пиле у коњаку – Јелисејска палата 1977.

Везирове туфахије – Гозба у Истанбулу 1954.

Поред уживања у аутентичним специјалитетима, бићете у прилици и да купите Титов кувар.

Резервације и информације:

060 55 57 646